Kalmarsug..!

15 november, 2012

I tisdags släpptes det 350 platser till. Jag var SÅ nära att försöka skffa mig en plats. Jag pratar sälvklart om Iron Man Kalmar 2013. Det var ju en underbar tävling att titta på. 2014 så ska jag göra den igen sa jag till mig själv. Jag behöver de här två åren innan det på att bli starkare och bättre. Men sen kom suget. Min motivtion har varit väldigt låg det senaste och jag har känt mig i rätt dålig form. Men med suget kommer motivationen. Jag läste ett inlägg av Andreas Linden i morse där han skriver att idrott styrs av känslor, precis som kärlek. Exakt så är det för mig. Känner jag mig stark och har hög motivation så kan jag göra underverk. Men känner jag mig lite omotiverad så går det oftast aldrig bra.

Det blev hur som helst ingen plats till Kalmar. Jag satt vid datorn och var inne på anmälningssidan. Fick beslutsångest för att jag så gärna ville köra. Men inte nästa år. Nästa år köper vi hus. 2014 kör jag Kalmar, som planerat. Starkare än någonsin och med ett helt år till av erfarenhet. Platserna tog förövrigt slut på 1 minut sägs det. Det är galet.

Igår genomförde jag först cykelpasset på över en månad. Det kanske till och med är närmare två. 3 x 20 min intervaller i Ryahallen. 200 meter, runt, runt. Det är som att däcken sugs fast i underlaget och pulsen stiger men på farten händer det inget. Jag kämpade runt 2 x 20 och sen körde jag 10 min på sista intervallen. Mjukstart. 

Torsdag hörreni, i morgon är det fredag!    

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!