Alla mål är väl bra mål?

15 november, 2012

Jag trodde att det skulle kännas värre idag, sån där träningsvärk som inte ens är skön för det känns som att man har gått av på mitten och knappt kan andas. Det kanske kommer imorgon, vi får se, men idag känns det helt okej, förutom skön träningsvärk i låren. 

Ibland brukar jag knappt kunna springa dagen efter bootcampen, men idag gick det riktigt fint. Höll ett bra tempo hela vägen!

Det har varit fint väder i Shanghai idag. Det är höst, men det känns nästan som vår i luften. På cykeln var det svettigt istället för kallt och ute på joggingrundan kändes det riktigt varmt, men det kanske berodde på min anti pollution-mask. Ja jäklar vad svettigt det kan bli där under. Idag tror jag faktiskt att det var den främsta anledningen till varför jag sprang så fort - för att jag bara ville hem, slita av mig den och klunka i mig vatten. Men alla mål är väl bra mål, inte sant?

Nu börjar det bli mörkt i Shanghai och jag ska iväg och kvällsfika med en svensk kompis. Det blir ofta sena middagar för oss och jag utnyttjar alla trevliga tillfällen att få i mig energi i väntan på maten!

 

Före och efter löpning. 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!