När supporten är som bäst

16 november, 2012

Jag har en mp3 spelare som jag har när jag springer. En liten en med en klämma att sätta fast på byxorna.
Väldigt smidig och trivts med den ganska länge. Jag köpte den faktiskt 3-4 dagar efter min son hade födds.

Så jag haft den över 4 och ett halft år nu. 
Tyvärr så hade flera år av svett, regn mm tärt lite på plastkläman på baksidan så en liten del sprack där fjädern för klämmat satt.

Funtionen gick lite förlorad men tyckte det var synd att kassera en fullt fungerande mp3 spelare som jag var väldigt nöjd med och det har lite annan värde också. Av nån mystisk anledning så lessnar jag på det mesta i prylväg inom ett år men denna har hängt med. 

Så mailade supporten i hopp om jag skulle kunna hitta nånstans att köpa en ny klämma om det fortfarande fanns.

Först fick jag svar inom en dag, vilket var imponerande. Han nämnde att det var 4 år gammal mm och skulle ens se om det ens fanns något reservdel att hitta. Tänkte att jag gjorde ett försök allafall.

2 dagar senare mailade han att han lyckats hitta en sån del i Usa och som en gångstillfälle skulle byta ut den kostnadsfritt.  2 veckor senare så kom den idag med snigel posten till mig och jag vart väldigt glad =)

Älskar sådan support, normalt sett hade den slutat med att den är 4 år gammal så vi inte kan göra nåt.

Nu kan jag gå ut och springa med den igen =). Jag har tom låtar kvar i den sen min son föddes. Finns en låt som symoliserar så mycket med honom: Richi M - Popcorn. Vet inte riktigt varför men det är låt som lyfter mig i alla lägen. 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!