Variation

17 november, 2012

Efter en härlig helgfrukost och ett avsnitt av favoritserien (väldigt fin uppladdning!) tog jag cykeln och tutade bort till gymmet. Först hade jag tänkt mig en promenad i form av aktiv vila utomhus. Men när jag kollade min luftapp såg jag att dagens luftkvalitet var så pass dålig så att jag inte ens ville bege mig ut med masken. Tur att gymmet finns!
 
Men tusan vilka sega och tunga ben jag hade idag. Jag hade tänkt lätt jogg på löpbandet, eller kanske en pw i uppförsbacke. Det gick bara inte. Jag tog mig inte ens fram på crosstrainern, då är det fasiken illa:) Och det satt inte i huvudet, nej benen kändes verkligen ömma, tunga, träningsvärk:iga och ville inte samarbeta med pulsen. De har helt enkelt kämpat på för mycket den här veckan - och det har de gjort bra, men nu får det nog bli en träningsfri söndag och kanske även måndag, för att samla nya krafter!
 
Så vilken tur att man har en överkropp också. Idag körde jag istället ett hej dundrande styrkepass för överkroppen. Körde även en del superset för att få lite mer tryck och puls och gud vad armarna skakar. Variation är verkligen supereffektivt!
 
Trevlig lördag och helg på er!
 
 
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!