Cykelintervaller i regnet

23 november, 2012

Den här extremt regniga veckan fortsätter. Helst vill man inte sätta foten utanför dörren, men vill man ta sig till gymmet så är det ju inget alternativ. Så det är bara att dra på sig regncepen och ge sig in i cykelklungan. Det blev kallare under natten och det var iskalla droppar som snuddade vid mina händer när jag åkte iväg. Cepen blåste upp som ett segel och jag kunde knappt vänta på att få komma in i gymvärmen och ge järnet. Så det gjorde jag!

Idag körde jag 30 minuters intensiva intervaller på cykeln, 1 min tungt snabbt, 2 min lätt snabbt o.s.v. Vad skönt det var att veva ur benen och cykla lite. Varför gör jag det så sällan nu för tiden? Mersmak!

Sedan körde jag ett gäng arm-styrkeövningar med hantlar och kettlebell. När jag stod där och svingade som mest slog det mig att det bara var två dagar sedan jag var på bootcamp - och ingen träningsvärk. Det tar sig!

Färdigdtränad, nyuschad, inne i värmen. Nu vill man inte gå ut, i alla fall inte innan kvällen, men då ska jag ut med en svensk Shanghai-kompis för att testa en, för mig, ny restaurang. Ser fram emot god mat och ett par kalla öl. Och sedan en mysig novemberhelg.


Trevlig helg på er!

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!