Wild and Crazy!

28 november, 2012

Eller det blev snarare Kramp och Kräkas. Wild and Crazy var gårdagens pass på knallenträningen. Lite rädd tog man sig dit och hade ingen aning om VAD det var för ett pass man skulle köra. Wild and Crazy var helt enkelt ett intervallpass där man inte hade någon aning om vilka intervaller och vilken vila man skulle köra. Varje intervall var mellan 1-6 minuter och vilan var mellan 30 sek-2 min. Nu har jag inte exakt koll på vilka intervaller det blev till sist, men så var i alla fall instruktionerna. Det man visst var att hela serien skulle ta 29 minuter inklusive vila.

Ett helt konstigt men väldigt roligt pass blev det.Det här var nog ett av mina skräckpass. Att inte veta hur långt man ska springa eller hur lång tid man har på sig att återhämta sig är skräcken. Speciellt om man är en kontrollmänniska som mig. Passet gick ändå helt okej. Jag hade ingen superkropp då jag haft en del känningar efter långpasset i söndags, men jag sprang väl i ett vanligt intervalltempo för mig, varken mindre eller mer. Jag var i alla fall lycklig när serien var över. Och trött. Med glad. Formen kommer och går och det är väl lite typiskt för den här tiden på året. Man är lite tröttare av allt mörker samtidigt som det är svårt att se sommaren och tävlingssäsongen när den är så pass långt bort. 

Idag är det onsdag och dags för 8h jobb innan jag åter igen tar mig ner till Ryahallen, idag för att cykla lite.

Här är några bilder från min arbetsplats. Utan skor. Det är jag det. Att stå utan skor på en matta, det är mumma för kroppen.  

Ha en kanondag alla.

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!