Slut på gymjakten

5 december, 2012

Blir inte ni vansinnigt irriterade när ni går och väger för-och nackdelar och samtidigt har en ihärdig försäljare över er som ringer stup i kvarten?! För ungefär tio dagar sedan var jag ju och kollade på nya gym. Sedan dess har de ringt och sms:at flera gånger. Något som lätt skulle kunna leda till ett negativt beslut, man vill ju välja själv. Men nu hade jag ju redan bestämt mig...

Så igår fixade jag medlemsskap Physical, som ligger högst upp i en shoppinggalleria som ligger cirka en kvarts promenad hemifrån oss (på andra sidan parken). Gymmet finns även på fyra andra ställen och som medlem får man använda alla, kommer nog dock inte bli aktuellt för mig.  Det här ligger ett stenkast längre bort än vårt förra gym, men kostar lika mycket. Och är säkert femton gånger större! Tre stora våningar maskiner, löpband och redkskap och spinningspass/gruppträning en gång i timmen. Alla möjliga tänkbara maskiner och redskap i mängder. Känns kul och peppande med något nytt!

Det är dock ett "gym på kinesiska". Alltså kan nog vänta en del jeanstränare och sådana som sover på maskinerna och annat tok. Men då har jag ju något att berätta om sen:)

Invigningen ägde rum imorse, men det får bli en annan historia. Nu sticker jag iväg ut och äter Shanghai-lunch med en kompis!

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!