Första passet på nya Kinagymmet

6 december, 2012

...var ungefär som jag tänkt mig. Löpbanden var bra och utbudet på maskiner och redskap var enormt, möjligtvis lite old school-känsla på maskinerna och inte de absolut nyaste och fräschaste, men faktiskt sådana maskiner jag föredrar, sådana som tar på rätt ställe om ni förstår vad jag menar. 

Under träningen bevittnade jag, inte helt oväntat, en del kinesiskt gymtok. Här i Kina ser man då och då sådana som tränar i jeans. Inget jag såg igår. Däremot såg jag en man som tränade i kalsonger. Han sprang på löpbandet framför mig. Jo, det är sant och så att ni ska tro mig var jag faktiskt tvungen att smygfota. Se nedan. Såg även en man som somnat i en soffa. Och sen gjorde jag själv en liten tabbe. Gick in i fel omklädningsrum och det kom jag inte på förrän jag såg en naken man/kvinna trodde jag, komma emot mig (tog ett tag att urskilja då också för hade inga linser i), men i samma sekund hörde jag en städkille vråla något på kinesiska och vifta med armarna. Då förstod jag. Sådant som kan hända när man börjar på ett nytt gym, i Kina:)

Men i det stora hela: Så mycket pepp! Det här kommer att bli kalas! Sprang först fem kilometer och körde sedan några mag-och ryggövningar. Skönt och svettigt pass!

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!