Glad fredag från Shanghai

7 december, 2012

Så var det fredag, veckans gladaste dag! Hos er är det bara förmiddag, men här är det i skrivandes stund snart kväll. Klockan är fem och solen går ner. Det tycker jag förresten är en ganska lagom tid att bli mörkt på. Vid tresnåret som det är hemma på vintern tycker jag är lite väl nedstämande, men på något sätt gillar jag ändå när det är mörkt om kvällen.  

I dag har jag gjort lite gott och blandat. Var bland annat ut på hämta ut biljetter-uppdrag, hämtade ut biljetter till nio personer för ett svenskt julbord som kommer att äga rum nästa vecka, ska bli hur kul och gott som helst. Har ni varit på något julbord i år än? Det brukar ju höja julkänslorna en hel del!

Ikväll blir det förresten också god mat, men ingen julmat. Jag ska ut med vänner på en italiensk restuarang nere på The Bund, där jag av en slump var förra fredagen också. Men det var väldigt trevligt så tackar inte nej till en favorit i repris:)

Hann även med ett fredagsbesök på gymmet. Det kan hända att det blir vila i helgen så bäst att passa på att svettas och ta i! Tänkte mig först ett intervallpass på bandet, men kände av benhinnorna lite så istället fick det bli axel-arm-och magstyrka. Gillar tänket, vill inte benen jobba så kan överkroppen göra det.

Glad fredag!

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!