Mål inför kommande veckan

9 december, 2012

Andra ljuset tänds. Tar en pepparkaka och laddar upp med lite träningstankar inför den kommande veckan.

Igår, lördag, blev det vilodag och det kan hända att det blir det även idag. Jag känner att kroppen behöver vila upp sig lite extra och då kan två vilodagar i rad göra susen. Passar på att återhämta mig helt, njuta av decemberhelgen och peppa mig själv inför kommande vecka.

Har blivit ganska mycket fokus på styrka på senaste tiden och nu känner jag att det börjar bli dags för lite mer kvalitativa pulshöjningar i form av intervaller och fartlekar igen. Nästa vecka har jag som mål att minska på alla "mellanpass", alltså träning bara för att röra på sig och öka på med lite mer krävande konditionspass. Senaste veckorna har det känts ganska trist att springa på löpband och de gånger jag trotsat den dåliga luften och sprungit ute har jag verkligen känt av det, alltså blivit "märklig" i halsen, vilket känns allt annat än bra. Men så tänker man "kunna orka eller inte kunna orka" och då känns det ganska givet. Dags att skruva upp tempot igen!

 

Helgen har för övrigt inneburit massor av trevligt. Utemiddag med vänner på en italiensk restaurang, granköp, middag hemma hos kompisar (lyxigt med hemmamat här i Shanghai:)), med mera. Och nu ska granen snart kläs!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!