5 minuter

11 december, 2012

Det tog fem minuter. FEM minuter innan Vansbro Triathlon sålde slut. De gjorde ett första försök till att anmäla sig förra veckan men det slutade med att de fick blåsa av försöket för att hela hemsidan kraschade. Den här gången stängdes hela tävlingskalendern ner för att klara av trafiken till anmälningen. Jag satt och väntade och prick 21,00 så lyckades jag komma in och få en plats! Helt otroligt. Jag kunde inte hålla mig.

Så nu blir det en triathlonsäsong nästa år igen. Pga husköp så kommer det nog inte bli någon direkt satsning, men jag kommer att träna på som vanligt och köra några tävlingar. Just nu är jag anmäld till motionsklass. Just för att jag ska slippa känna den extra pressen som tävlingsklass ändå gör. Går träningen över förväntan så kommer jag säkert att byta klass.

Så då är det dags att börja träna på riktigt då. Eller träning på riktigt kommer det bli från ca mitten av januari. Då har vi förhoppningsvis kommit iordning i huset och fått bättre rutiner än de vi har i dag i vårt tillfälliga boende. Vi kan få upp trainers och börja köra och vi kommer att ha 500 m till gymmet. Tror ni att jag längtar?

 

Ha en kanondag alla!

 

(Bilden nedan är från 2011 när jag svinnöjd efter 6.08 passerade mållinjen i Vansbro Triathlon)

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!