Spinning i Shanghai

11 december, 2012

Gillar ni spinning? Det gör jag. Vet inte varför det var så länge sedan sist, för det var det.  Men vad är det man säger, har man en gång lärt sig att cykla... Kändes som igår. 

På det nya gymmet är utbudet på gruppträning stort och i morse var jag på spinning för första gången i Shanghai.
 
En vältränad tränare, hög vill-dansa-hela-natten-musik (västerländska hits) och belysning som skiftade från blått till grönt, rosa och gult. Dock väldigt varmt, de verkade inte riktigt ha förstått det där med KALL luft i ac:n. Svettades som en gris, men det har ju sin tjusning det med. Kinesiskan var inget problem. Det var glasklart när man skulle stå, sitta, öka, lätta och så vidare. 45 minuter spinningpass känns ungefär 30 minuter kortare än att cykla 45 minuter själv. Inte sista gången.
 
Efter att ha cyklat hem i kylan var svettbadet i spinningsalen ett minne blott. Åkte iväg till Ikea för att äta svensk lunch med en kompis, ja svenska flaggan i laxen och hela köret! Gravad lax blev det för mig, mums. Plus att jag fyllde på juliga förrådet med sådant som tagit slut, lussekatter och julmust, men även snaps, lax med mera.
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!