Vilken dag det blev!

12 december, 2012

Här går Wivan & fyller år & vad skall jag hitta på till någon som betyder väldigt mycket för mig….  

En upplevelse är väl alltid härligt att få, av någon & dela med någon som man tycker väldigt mycket om. Så jag & mina barn gjode nog det STÖRSTA grattiskortet som finns, vi hade en pysselkväll. Vad skulle nu ingå i upplevelsen som Wivan skulle uppskatta!
  
Vi började dagen med en härlig runda i skogen, det var bara att pulsa omkring i all snön. Hemma & in i värmen rullade vi ut våra mattor, sen var det dax för ett corepass. Ja, det var allt lite jämrande  emellanåt ;) men jag tycker hon gjorde det mycket bra! Vi får se hur hennes kroppen mår i dag…  

Efter att vi hade fått upp pulsen, var det dax att varva ner. Därefter hade jag Affe till hjälp som körde ett taijipass, ja nu var vi där igen.  Hur var det här med att varva ner. Petra!?! Nu låg inte fokus på mig som tur var för detta fixade Wivan galant! Sen var det dax för lunchen som jag hade fixat till oss, en god & fräsch laxsallade som smakade bra efter förmiddagens övningar.  

Sen var det bästa kvar till sist, massagen som jag även där fick hjälp av Affe…. Tusen TACK Wivan & Affe för en härlig dag, tänk vad lite kan göra MYCKET!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!