Spontant är härligt!

14 december, 2012

Jag kan förstå de som behöver schemalagada träningspass och kanske personliga tränare, alternativ gruppträning för att ta sig iväg till träningar eller ha disciplin att höja pulsen och svettas en stund. Har man inte träningsvana inne eller har träning som en livsstil så kan det vara svårt.

Men det är inget jag känner av. För min del får det gärna bli spontant. Att träna är faktiskt, oftast, inget jag tänker på särskilt mycket på den tiden jag inte tränar och jag skulle inte glömma att träna om jag ändå tänkt att göra det. Men om jag får välja på att veta hela dagen att jag ska träna prick 18.00 eller kunna sticka iväg till gymmet när jag känner för det så väljer jag det sistnämnda alternativet. Spontant är härligt och roligt. Och så fick det bli igår.

Spinningpasset på nya gymmet var så roligt så dagen efter, igår, provade jag på ännu ett. Det var minst lika kul och snäppet jobbigare. Det var mycket stå, sitta, tunga intervaller. Hur kul som helst. Som sagt, 45 minuters spinning går ändå väldigt mycket snabbare och är väldigt mycket roligare än att sitta "själv på cykeln" på gymmet. Trots att man har disciplin.

Vad föredrar du? Planerad träning eller spontan? 

 

Imorse körde jag veckans största styrkepass. Överkropp, mage. Glad Lucia på er och njut av lussekatterna, det gör jag:)

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!