Från jätte taggad till omotiverad

16 december, 2012

Den här veckan har jag varit jätte taggad på komma igång med träningen igen och det gått riktigt bra.
Lite mindre geniala plannering men det har funkat. Vet vad jag tänkte innan jag gyma skiten ur bennen dagen förre löppasset, hehe 

Stora planner för helgen nu när man är barnfri och allt. 
Och när väl helgen kommer så försvinner allt som motivation heter.
Liten snöande vart ursäkt när jag tidigare vart lockad att gå ut och springa bara för det var snö storm.

Men det har inte varit helt dålig helg.

Fredag kvällen vart en sväng på stan och åt med en polare och kom hem hyffsat tidigt. Hade varit tidigare ifall pendeltågen gick som dom skulle. Var första gången uppe på baren på skatte skrapan, riktigt fin utsikt. Vart lite små snack om vår läger utomlands börjar bli dags att boka något snart.

Lördag morgon kom jag äntligen ut (om lite sent) på en skid tur lite motvilligt, hehe. Blåste som fan, men det härliga var att man fick med sig med vinden och en del av motvinden när man vände skyddades av skog. Nackdelen var min valla. Jag hade ren is under skidan som jag fick skrapa loss hela tiden. Glidet var typ lika med noll. Såg flera som hade samma problem.

Vart en afterski fika med några polare. Sen köpte sista jul klapparna till sonen.  Väl hemma var tanken en kort löptur. Men hade allt för många ursäkter att inte ge mig ut. Kvällen vart det lite film och tränings snack med en polare som åker på 3 månaders tränings läger. Man är ju inte lite avis. 

Imorse skulle jag upp tidigt och springa. Vakna sent. Sovit riktigt dåligt senaste 3 dagarna. Vaknat 3-4 gånger på natten och svårt att somna om.

När jag väl kommit upp och jäst omkring lite så hoppa jag in i ice bugsen och ut mot ... snövallen.
Det var faktiskt riktigt härligt dock väldigt tungt med all snö. Vart en 15km ploggande. min 5.20 tempo
fick jag glöma ganska fort. Men ramla in på 5.28. Mina vader är helt döda nu, hehe. Men känner mig piggare än när jag gick upp imorse allafall. =)  

Ska studsa ner till gymmet en sväng nu, blir inget mer gym på en vecka sen. Får sonen imorgon.
Men ska bli jätte kul, fixa jul saker mm. Jul stämningen är inte direkt på top när man är hemma själv, vore det inte sonen hade jag inte ens jul pyntat. Det skulle vara ute belysningen då =).

 

Från skid åkningen igår:

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!