Mini Triathlon Läger

30 december, 2012

Nu i veckan hade min klubb (Väsby SS Triathlon) ett lite mini läger Torsdag till Lördag.
Då nån måste jobba så Sveriges ekonomi går runt (jag kunde inte ta ledigt mao) på Torsdag och Fredag så hoppa jag på sista dagen. Vilket passa mig bäst för det var simning och löpning på schemmat den dagen.
Det vart min 5e tränings dag i sträck så väl inte sådär uberfräsh men hade en semi vila på Fredagen så man inte skulle flyta omkring som en död mört i vattnet. 

Så igår brumma jag ner till simmhallen kl 08:00
Började med simningen, detta var min första organiserade simträning och första gången jag inte simma själv fram och tillbaka på en egen bana. Tänkte för att det här kommer kaosigt med olika simtalanger och kan sluta med en simplatta i skrevet. Men det funka så grymt bra, nu hade man nån jaga så det vart roligare än nöta själv. Jag fick många simtips och vart mycket att tänka på när jag simade, dra med handen, fulla drag, ner med axlarna, andas jävlar glömde andas. Jag vart helt totalt slut i armarna efter passet. Simpasset var på 90 minuter om jag minns rätt. Lite suddigt fortfarande =). 

Efter vart det löpning, börja med 2-3km uppvärming i halv snöigt väsby.
Sen löpskolning framför framför Villunda badet, folk måste verkligen undra man gör när man håller på med lökskolnings övningarna. Ser nästan ut som audition för Jultomtens musikvideo: Tomtarnas julnatt.

Sen vart det backträning varje intervall inleddes med upphopp, utfallsteg och benböj. Det räckte tydligen inte med backarna bara ;). Traditions enligt så gav jag 120% i första backen och totaldöda mina ben.
Sen har jag fisktiskt inte så mycket koll på hur många eller hur länge vi sprang. Var tillräckligt allafall, ehhe

Sen var det 70-90sek intervaller på raksträcka. Jag missuppfatta det lite och trodde vi skulle köra en raka
samla ihop oss och köra nästa igen osv. Men fatta gallopen sen. Självklart 120% på första. Man skulle kunna tro att jag lärt mig av misstaget för en halvtimme tidigare ;). Det vart ett antal lite dimmigt där också,  hehe =)

Vart en riktigt bra pass och grymt roligt. 
Tack alla som arragera och hjälpte till + alla som var med och peppade.

Idag har jag riktig träningsvärk på helt nya platser och benen.  =)

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!