Gott nytt löparår

2 januari, 2013

Den här veckan är full av löften, mål och inspiration. Visst är det härligt med nytt år och nya tag! Ett nytt kapitel, nya äventyr och (förhoppningsvis) många mil.

Jag hör till dem som inte brukar ha något speciellt nyårslöfte. Att börja träna brukar ju höra till de vanligaste, men det gör jag ju redan, som tur är. Och det känns mycket bättre måste jag säga! En del behöver så klart en spark i baken, men jag tycker att det är viktigt att träning inte blir ett "löfte", alltså ett måste - nej, det ska man ju göra för att det är kul, eller för att man helt enkelt får ut något av det, blir fast,  finner inspiration, rutiner, glädje!

Jag hoppas att de som har att börja träna eller springa som nyårslöfte kommer att inse hur härligt det är på sikt och hålla ut längre än till mars. Jag hoppas att det här kommer att bli ett år då många upptäcker träning, löpning och vad fantastiskt det är! Och för er som redan springer: Hoppas att ni får ett riktigt bra löparår!

Gott nytt år på er!

Så här såg jag ut när jag firade in mitt nyår. Var på en stor fest, middag med 20-talstema nere på The Bund här i Shanghai.

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!