Ändrad rutt

12 januari, 2013

Det har varit en ganska bra dag. Jag gjorde inte många knop fram tills tolv när vi åt dagens första mål mat. Omelett med knäckebrödsmacka. Vid halv två stack jag ut för att ta ett långpass på 15 kilometer. (Nackdelen med att följa undermänniskor på Twitter som har min måldistans som träningspass är att "långpass" är "kortpass för dem. Det är svårt att inte mäta sig...)

Jag hade beslutat redan igår att långpasset skulle bli 15 kilometer - från mig till mitt jobb. Jag har därför lämnat en väska med duschgrejer och ombyte och vinterjackan på jobbet. Jag börjar springa. Tre och en halv kilometer bort inser jag att jag glömt nycklarna till jobbet hemma! Jag hade även planer på att möta upp människor efter träningen - jag skulle med andra ord inte hinna utöka min löpplan med sju kilometer. Istället sprang jag hemmåt men fortsatte åt andra hållet. Vägen är otroligt oinspirerande och tråkig och jag började få känningar i vänster knä och lite i fötterna och det var kallt. Så jag slutade på 12,6 km. Träningsprogrammet inför Tjejmarathon säger att passet ska vara 12 kilometer så jag är safe.

 

 

 

Jag hann även in till stan för att möta upp middagssällskapet. Vi åt thaimat och avslutade med banana split! Barndomsminnen och onödiga kalorier, men gott.

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!