Bra tisdag!

22 januari, 2013

Jag får en megastor kick av att lära mig nya saker och att utvecklas. Det är bland det bästa jag vet! Därför älskar jag att träna. Och nu även att plugga kinesiska:) Det bästa är att vi får fram så fort. Vi har läst drygt en vecka nu, men när jag går på stan och tänker "hur skulle man säga det där eller hur ska jag fråga det där" så vet jag det, fantastiskt!

Efter dagens lektioner var jag bra trött i huvudet, men samlade ändå ork och åkte till gymmet. Förra veckan blev det många fem-kilometerspass, men idag körde jag första ordentliga styrkepasset på ett par veckor, sittande rodd, latsdrag, axelpress, flyes, med mera, med mera. Och det gick väldigt bra! Under uppvärmningen på crosstrainern (tänkte vila benen från löpning helt idag, och suck - ni kanske vet hur trist crosstrainer kan vara?!) kände jag mig otroligt seg och förstor inte hur jag skulle orka lyfta ett finger, men sedan kom jag igång. Efter första maskinen halkade jag in i ett flow. Kände mig riktigt stark och hade bra kontakt. Bra pass helt enkelt!

På vägen hem stannade jag på Cityshop och så kom jag hem med ny energi både i huvud och matpåsar – redo att kirra dagens homework. Och nu sitter jag här med en bit grovt saftigt gott bröd med skinka (min favoritmacka, och nästan lite svenskt - Cityshop är allt bra ändå:)) Bra dag helt enkelt!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!