Torsdagstrappträning

24 januari, 2013

Jag har sagt det förr och jag säger det igen; mat som lagar sig själv i ugnen är den bästa maten. Hur skulle man annars hinna med allt?

 

Idag insåg jag att det jag är rädd för ska hända börjar hända; Jag låter stressen på jobbet påverka hur jag tränar. Jag skulle värma upp i två kilometer och sedan varva ner i två kilometer men tankar på jobbet fick mig att värma upp i cirka en och en halv kilometer och sedan springa en kilometer tillbaka. Jag tummade däremot inte på antalet vändor i trappan, trots att det var där jag ville ge upp.

 

 

Träningsprogrammet sa att jag skulle springa 2*800 meter backe och gå ner mellan dem men att hitta en 800 meter lång backe var ingen lätt uppgift. Jag tog mig istället till min favorittrappa och sprang åtta vändor i den. Jag kommer inte upp i samma distans eftersom trappan inte är 200 meter lång men den har betydligt mer lutning än en vanlig backe så jag känner att det var okej ändå. Jag blev ordentligt slut i både flås och benmuskler! När jag väl kom tillbaka till gymmet för stretching skakade benen en lång stund. Skön känsla!

 

 

 

Nu ska jag kolla hur det går för min lax med pesto och potatisklyftorna. Ugnsmat, jag säger bara det. Bästa!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!