Ny i gänget?

24 januari, 2013

"Man får bara en chans att göra ett första intryck". Det är en klyscha, eller hur? När jag hör det uttrycket, så hör jag bara min psykologilärare från gymnasiet säga det. En smal och smärt kvinna som pratade lika snabbt som Usain Bolt springer hundra meter. Ett förhållandevis stort underbett hade hon också minsann. Och en ruskigt bra lärare var hon dessutom.

Men nej, ni har inte kommit till en blogg som kommer handla om mina gamla lärare. Den kommer förmodligen inte heller handla om speciellt mycket psykologi eller personer med underbett. Den här bloggen kommer i första hand att handla om en aktivitet och en livsstil. Rätt gissat; löpningen! Något som för mig är befriande, något som är avstressande, något uppiggande, något som för mig måste finnas där för att jag ska fungera och så mycket mer.

Ni kommer säkerligen (och förhoppningsvis) att få ta del av fler saker än när jag är ute under himlen och kutar. Jag har ju faktiskt ett liv också. Jag studerar nämligen sista terminen på högskolan och till sommaren är jag en färdigutbildad hälsovetare. Jag försöker även hinna med ett par pass på gymmet mellan de tillfällena som jag sitter med näsan i kurslitteraturen. Och när jag inte studerar, tränar, är ute med kameran, lagar mat, dammsuger lägenheten, petar i naveln(?), så tillbringar jag så mycket tid jag kan med min flickvän och mina vänner här omkring.

Ett ganska vanligt liv när man tänker efter, men ett liv som jag är väldigt nöjd med!

Så för att koppla tillbaka till min första rad - "Man får bara en chans att göra ett första intryck" - så kan ni ju fundera på vilket intryck ni fick av mig?

Nog pratat om mig. Ni kommer med största sannolikhet att förstå vad jag är för en person ju mer ni läser mina inlägg. Så en mer ingående presentation känns inte relevant för tillfället, utan håll istället ett öga öppet här för att ta del av löparinspiration, träningsförslag, vardagssysslor och säkert en hel del annat. Och nej, ni kommer inte att få ta del av nakna överkroppar, dagens outfit och videoinlägg som inleds med "Tja tja, bloggen". Tur, va?

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!