Premiärlejon

26 januari, 2013

Jag är verkligen glad åt min bloggpremiär här på allt om löpning. Precis som i min presentation kan jag berätta att jag mer eller mindre löptränat sedan övre tonåren. Innan löpningen blev en passion för mig har jag provat på all möjlig träning. Mestadels gruppträning i olika former. När jag blev mamma blev tiden mer dyrbar och jag var tvungen att tänka om. 

Jag och min man köpte på oss en skivstång, ett gäng vikter, yoga matta och sen var vi liksom igång med hemmaträningen. Med föräldraskapet kommer även en del stress och dagisbaciller som gjort min träning mot mina mål lite svårare, lite jobbigare och uppförsbacken har varit lite mer brant än jag tänkt mig.

Förra året gjorde jag min debut på Stockholm Marathon. Ett lopp som var riktigt jobbigt. Vädret var fruktansvärt, kroppen slet ont, pannbenet stenhårt. Jag tog mig runt med bra support av min underbara man. Väl i mål fick jag ont. Riktigt ont.  Jag fick löparknä pga att min bål var på tok för svag. min styrketräning inför premiärmaran var obefintlig. Jag hade turen att träffa den bästa kiropraktorn som har hjälpt mig tillbaka på banan. Jag är så tacksam för hennes hjälp och engagemang. Tack Anna Brolenius!

Under hösten gör jag nya bekantskaper med Spartantraining och på Spartan Blogger Camp. Precis då börjar min kettlebellresa. Under denna Blogger camp gör jag inte bara nya bekantskaper utan vinner en grundutbildning i Kettlebell. Kort därefter utvecklar jag mitt register och utbildar mig till gummibandsinstruktör. Det här är början på min resa mot ett starkare och hälsosammare liv. Det här är början på min resa att vara jag. 

Du är välkommen att följa med!

Taggar

mitt livträning

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!