Familjehelg på landet

27 januari, 2013

Äntligen hemma efter en helg på landet, norr om Stockholm. Att åka dit är trevligt, men att komma hem är ännu trevligare. No place like home. Jag åkte i fredags förmiddag och kom hem precis nu. Jag har spenderat den väl. Jag åkte bil halva fredagen och shoppade lite presenter när jag kom fram. Sedan åkte jag hem till mamma och myste med katten och kollade på På Spåret där jag och mammas kille krossade alla med 37 poäng.

På lördagen pratade jag med mamma en lång stund innan vi båda stack ut och sprang, dock olika långt. Mamma har varit sjuk. Annars hade jag nog fått med henne på långrundan! Jag sprang alltså en ny runda som skulle blivit 16 kilometer men som slutade med 15,5 kilometer efter förhandling med mig själv. Jag mådde illa och var yr från och med 10 kilometer och ville bara lägga av sedan dess. Kompromissen blev att gå de sista 500 meterna. Att gå på motorvägen, som var en del på slutet av rundan, var inte direkt något alternativ...

 

 

 

Efter långpass åkte jag iväg till min favoritkusin (i princip lillayster) på middag och födelsedagsfika. Fick med både mormor och morfar i baksätet på min lilla handväska. En himla mysig kväll.

Idag har jag varit och hälsat på mitt första syskonbarn med pappa och hela den sidan av familjen, vilket också var mysigt som bara den. "Fjant" (eller Oliwer som han egentligen heter) var lite smågnällig, precis som en normal treveckorsbebis. Supersöt!

Nu har jag precis klämt i mig en kebabtallrik för att jag tycker lite synd om mig själv. Jag har haft ont i halsen hela dan, suttit stilla i en bil som fick färdas i "snökaos" sista två timmarna, kommit hem och mötts av huvudvärk och den odiskade disken. Blä! Så nu ska jag lägga mig under täcke i soffan och vänta på att E kommer hem och tar hand om mig...

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!