Town to town - and back again

2 februari, 2013

Att man ens kommer på tanken... Och sen ännu märkligare måste ju ändå vara att man ens genomför det. Nämligen att springa från Trollhättan till Vänersborg, pausa med lite energipåfyllning, för att sen springa tillbaka hem till Trollhättan igen. Vilken grej liksom!

Och när jag och Ida (flickvännen, förstås) drog upp persiennerna i morse visade sig vädret från sin bästa sida i form av att solen sken, vinden var obefintlig och det kunde bara bli en skön löptur. Så vi tryckte i oss en stabil frukost i form av en smoothie, havregrynsgröt och två goda smörgåsar. Vi lät den sjunka neråt och sen tog vi på oss löparuniformerna och gick ut.

Och här ser ni oss - town-to-town-löparna!

Vi trummade sen igång benen och satte fart mot Vänersborg. Drygt 18 kilometer senare så var vi framme vid första depåstoppet, vilket var hemma hos Ida, där hembakat bröd väntade. Det kunde verkligen inte smaka bättre! Efter att vi hämtat andan, pustat ut och vilat våra ben, var vi sen redo att styra tillbaka mot Trollhättan igen. Och ja, det tog emot... Men vi gjorde det!

Etapp 1; Trollhättan - Vänersborg, check!

Det blev en annan väg hem, vilket gjorde att det slutade på sisådär 13 kilometer när vi sen kommit hem igen. Men nej, det gjorde verkligen ingenting. För benen, ja... De kändes som två betongblock som man var tvungen att lyfta för att komma fram över huvud taget. Ida däremot, hon nästan flög fram och såg oförskämt pigg ut.

Etapp 2; Vänersborg - Trollhättan, check!

Allt som allt så är det en väldigt minnesvärd löprunda med bästa tänkbara väder, bästa tänkbara sällskap, bästa tänkbara rutt och tyngsta tänkbara ben mot slutet. Det här får vi göra om! Eller..?

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!