Söker löpare för intervjuer och fokusgrupper! (Examensarbete)

Forum » Träning » Söker löpare för intervju … sgrupper! (Examensarbete)
11 februari, 2014

#1

lidijam@kth.se

0 Poäng

Hej!

Mitt namn är Lidija Murselovic och jag gör just nu mitt examensarbete på Kungliga Tekniska Högskolan. Under våren ska jag undersöka hur man med hjälp av ny och innovativ teknik kan förbättra upplevelsen av löpning under själva löpningspasset, för människor som ägnar sig åt motionslöpning.

Detta ska jag göra genom att titta på människor som ägnar sig åt mer extrema löpningsformer, i detta fall natt - och terränglöpare, för att se vilken utrustning de använder sig av samt vilka känslor och upplevelser de strävar efter i sin löpning. Genom att titta på dessa löpare ska jag försöka hitta designförslag som kan ge vanliga löpare samma känslor, utan att behöva ge sig ut i exempelvis mörker.

För att kunna göra detta behöver jag genomföra intervjuer och fokusgrupper och är just nu på jakt efter deltagare till dessa undersökningar! Jag söker främst natt och/eller - terränglöpare men även motionslöpare.

Om du tycker att detta verkar intressant och något du skulle kunna tänka dig att delta i så fyll gärna i nedanstående enkät!

Varje deltagare för intervju eller fokusgrupp får en varsin biobiljett.

Tack på förhand!

/Lidija

Länk till enkät: https://docs.google.com/forms/d/154m6QP0boTrAZkhY24VGRV4D8wQTZHOrLnlM0WmYi8M/viewform

Citat
Forum » Träning » Söker löpare för intervju … sgrupper! (Examensarbete)

Gilla Allt om Löpning på Facebook!