Benhinneinflammation

Forum » Skador » Benhinneinflammation
23 juli, 2012

#1

LöparAnki

0 Poäng

Jag har åkt dit på benhinneinflammation och vet inte vad jag ska ta mig till. Hjälper voltaren och alla de andra Gel? Någon som har erfarenhet på bra behandling snälla. Ska springa tjejmilen och vill hinna bli frisk och träna mer..

Citat
23 juli, 2012

#2

carl

0 Poäng

Att smörja med gel är en del i behandlingen och kommer hjälpa dina benhinnor att bli bättre. Försök även med att använda benvärmare (funkar lika bra med ett par fotbollsstrumpor) för på så vis få snabbare återhämtning av benhinnorna.

Det mest grundläggande är ju dock att du behöver vila från allt som ger stötar mot benhinnorna i största möjliga mån. Jag vet precis hur tråkigt det är, men det är nödvändigt. Under tiden är träning i vatten eller på cykeln fina alternativ för att hålla igång. I slutändan handlar det alltid om att lyssna på kroppen, gör det ont ska man ta det lite lugnare ett tag.

Lycka till Anki, du är snart smärtfri och snabbare än någonsin!

Citat
2 augusti, 2012

#3

Plussfia

0 Poäng

Jag kör spinning och försöker vila ut mina problem. De kommer och går men håller konditionen uppe med cykeln. Försökt med gel men vet inte om det funkar såå bra faktiskt... Kanske testa äta voltaren kapsel i stället.

Citat
2 augusti, 2012

#4

Pontus

0 Poäng

Lönar sig att ta det lugnt med löpningen om du har inflamation i benet (hade själv en rätt tråkig inflamation i benet 2 år sedan). Kom ihåg att det alltid kommer nya lopp....

Citat
5 augusti, 2012

#5

GooutZZ

0 Poäng

Jag kör klassiskt tigerbalsam och väntar ut inflammationen.

Citat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!