In ear hörlurar

Forum » Prylar » In ear hörlurar
30 april, 2013

#1

Björn S

Hej

Är det någon som kan rekommendera ett par prisvärda och bra in ear hörlurar till Iphone?

Citat
4 juni, 2013

#2

Elina

Sennheiser gör en aldrig missnöjd tycker jag!!!

Citat
19 april, 2014

#3

Lars W

Jag skulle rekommendera dig att inte köpa in-ear för löpning. Risken finns att du inte hör ljud i din omgivning som är viktigt att snappa upp (bilar etc). Jag lärde mig rätt så mycket här om vad man ska tänka på när man köper löpningshörlurar http://xn--bstahrlurarna-bfb8y.se/traning-lopning/, och att man inte ska undvika inear och istället gå på on-ear.

Citat
22 maj, 2014

#4

Hampus Andersson

Jag skulle rekommendera Jabra out-ear eller X1 in-ear lurar för löpning.. prisvärda och snygga plus att dem tål vatten och stötar... finns på www.aktivators.com till 50%, dock är det lite längre leveranstid men har man tiden är det ett riktigt klipp!

Citat
3 juni, 2014

#5

Carl Wahlström

Dom två bästa in-ear hörlurarna på marknaden som är ämnade för syftet (svett avvisande) är Bose SIE2 Sport och Monster iSport, detta baserat på ljudkvalitén och förmågan att sitta på plats i örat. Men som tidigare nämnts så är det viktigt att höra vad som föregår i omgivningen och därför föredrar jag Bose SIE2 Sport som inte är brusreducerande. Lycka till!

Citat
9 januari, 2023

#6

william.spoken101@gmail.com

9 Poäng

Uppdaterad 9 januari 2023 (21:41)

Hörlurar som sätts in i hörselgången, De är ofta mindre och mer diskreta än traditionella hörlurar, vilket gör dem till ett populärt val för människor som vill undvika att dra uppmärksamhet till sig själva. De är också ofta mer prisvärda än andra typer av hörlurar.

Det finns många olika typer av hörlurar tillgängliga, beroende på deras funktioner och applikationer. Typer av hörlurar finns i många olika varianter. De kan användas för att lyssna på musik, titta på film eller tv, eller för att kommunicera med andra med hjälp av handsfree-enheter. De kan också användas för olika medicinska ändamål, som att lyssna på hjärtat eller lungorna. Hittade den på https://xn--hrlurartest-rfb.se/in-ear/

Citat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!