Träningsdagbok

Hos Allt om Löpning får du en personlig träningsdagbok i samarbete med Shapelink som givetvis är gratis där vi erbjuder avancerade statistikfunktioner och möjlighet att dela med dig av din träning med andra. Vi ger dig rolig, nyttig och överskådlig information över din träning och kost oavsett om det gäller träning inför Marathon eller om du bara vill gå ner lite i vikt. Vi vet att alla är olika och därför kan du själv anpassa din dagbok att passa just dig, din nivå och det du är intresserad av.

Du kan även hos oss mäta dina rundor på karta eller importera direkt från en gps-klocka. Du får tydlig information om hastighet, kaloriförbränning, borgskalan, distanser och pulsvärden. Du kan också skapa banor och därefter jämföra sluttider och mellantider för att se din utveckling på de distanser du ofta tränar. I din träningsdagbok finns även en kostdagbok där du enkelt lägger till det du äter och får sammanställning av näringsvärden och energi. Kombinerat med förbränningsuträkningen från din träning blir din dagbok ett värdefullt verktyg för dig som verkligen vill ha koll. Du kan också sätta upp målsättningar, lägga till utrustning, ladda ner Allt om Löpnings träningsprogram, sätta upp egna scheman, skapa mallar och mycket mycket mer. Här kan du se topplistor över dina vänners träning och utmana dem på roliga tävlingar. Genom koppling till Facebook och Twitter kan du enkelt dela med dig av dina ansträngningar till andra inom dina sociala nätverk.

Dessutom har vi satt upp ett mål att tillsammans ta oss från olika städer så som London till New York. Varje gång du registrerar en träningsrunda eller aktivitet, läggs din distans till mot målet.

Lycka till!

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!