Träningskläder

11 februari, 2013

Förr i tiden när jag hade kortare löpperioder slängde man på sig ett par gamla mjukisbyxor och en urtvättat T-shirt. Man var inte direkt nån modedrottning i spåret, det var heller inget jag reflekterade över så mycket då.

När jag kom igång igen för tre år sedan och för första gången satt min fot på ett gym köpte jag ett par nya träningsbyxor och nån ny T-shirt (kände att jag inte kunde dyka upp på gymmet med slitna mjukisar och urtvättad t-tröja).  Ett tag efter det läste om att det är roligare att träna om man känner sig fin och bekväm i sina träningskläder.  På den tiden ville jag dölja mig så mycket som möjligt, så det var stora T-shirts och bylsiga byxor som gällde. Efter ett halvår när jag gått ner en del i vikt och kände mig mer bekväm vågade jag köpa nya kläder. Det blev tajts och snygga tröjor i funktionsmaterial och helt klart kändes det mycket bättre!

Nu har jag precis köpt en löparkjol, vilket jag för några år sedan knappast skulle fundera på att skaffa mig. Men tycker det ser snyggt och bekvämt ut, så jag är väl på väg att bli ett modelejon i löparspåret trots allt! ;)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!