10 saker som ger dig och din löpning en nytändning

15 mars, 2016

Har du tappat stinget lite och behöver lite pepp för att komma igång igen? Allt om Löpning ger dig de rätta verktygen att lyckas!

1. Nya kläder

Färgglada och nya träningskläder gör löpningen roligare. Du får en extra knuff i ryggen när du faktisk ser att andra blir lite avis!

2. Byt ut rundan

Är du bekväm av dig och springer runt samma sjö eller gata där du bor? Testa nya vägar och upptäck hur stimulerande det känns med lite nytt. Byt även ut asfalt mot skogens stiger och dess dofter i luften.

3. Musik

Gör om din lista med ny musik. Det behöver inte vara svårare än så. Testa en helt ny stil! Du hittar över 100 playlists hos oss.

4. Stressa inte

Låt löpare springa om dig utan att du blir lite sur hur de orkar. Tänk på dig själv och njut istället för att bli stressad. Du blir en bättre löpare för varje dag som går.

5. Lopp

Har du aldrig sprungit ett lopp tidigare eller vad det länge sedan? Satsa då på att anmäla dig till ett för att peppa dig själv att hålla igång träningen.

6. En grupp

I dag har löpningen utvecklats så mycket att det finns flera möjligheter till att hitta andra att träna med. Vissa gym erbjuder löpning i grupp till att folk hittar varandra på olika forum som till exempel vårt här på Allt om Löpning!

7. Träningsapp

Logga din träning och dela med dig av dina resultat via Facebook och Twitter. När kompisarna sedan hejar på dig med kommentarer, kommer du garanterat att vilja förbättra resultatet därefter.

8. Skor

Att köpa nya skor är alltid kul. Får en att vilja springa lite extra och det känns extra enkelt den där rundan med nya skorna på fötterna.

9. Intervaller

Du behöver inte springa långt varje pass. Korta intervallpass ger dig inte bara förbättrad kondition utan även bra förbränning.

10. Le lite!

I Sverige är vi ganska dåliga på att ge varandra ett litet extra leende när vi möts. Börja le lite så ska du se att de smittar av sig. Du kommer garanterat att känna glädje i kroppen!

Allt om Löpning
info(a)alltomlopning.se
Foto: Press

Den här artikeln innehåller en av Allt om Löpnings alla playlists från Spotify att ha i lurarna! Du kan även prenumerera på hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-länken nedan.

Öppna spellistan

Taggar

appintervallkläderloppmusikskortips

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!