Ett jävulskt pass!

13 mars, 2013

I måndags bestämde jag mig för att prova nåt nytt och bokade in mig på ett GRIT pass. Tyckte det så kul ut och jag trodde det skulle passa mig bra. Det skulle visa sig att jag var helt fel ute... Efter ungefär 10 min kände jag att jag bara ville springa därifrån och aldrig komma tillbaka! Instruktören var som en Duracellkanin, fattar inte hur nån kan ha så enormt mycket energi och göra dessa tunga övningar i rasande tempo.. Jag försökta hänga med, men orkade verkligen inte, blodsmak i munnen med en skyhög puls! Redan halvvägs in i passet kände jag att jag skulle få en ordentlig träningsvärk, benen skakade rejält.

När passet äntligen var slut kände jag absolut inget annat än tur, tur att jag kom undan med livet i behåll. Glad över att det var slut och besviken över att det inte var som jag tänkt mig. När jag gick till bilen hade jag ingen kontroll över mina ben, kände mig som en sprattelgubbe med benen åt alla håll och redan då hade jag fått lite träningsvärk.

Träningsvärken blev bara värre och värre, både i går och idag har jag känt mig som 100 år! Fick rulla ur sängen och att ta mig ner för trappan var en utmaning, benen är helt stela och gjorde rejält ont. Får hålla mig i bordskanten när jag ska sätta mig på en stol, samma sak när jag ska upp. Att träna innan träningsvärken har släppt finns inte på kartan, promenaden igår tog jag för att jag är jävligt enveten och har lite halv panik över att jag just inte kan träna nåt med denna träningsvärken.

Jag har haft träningsvärk förut, många gånger, men denna här gången är det nog värre än vad det nånsin har varit. Nu har jag provat GRIT, jag tyckte inte det var roligt och jag kommer inte att göra det igen!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!