fazer blogger boot camp 2013

19 mars, 2013

I lördags gick Fazer Blogger BootCamp av stapeln. Jag var med för fjärde, femte (?) året. Den här gången såg jag mest fram emot tre spinningpass för tre duktiga instruktörer. Till all tur var de utspridda över dagen och inte direkt efter varandra. Även om jag suttit på en spinningsadel betydligt längre tid än tre timmar är min uthållighet inte i den bästa form just nu.

Eftersom jag redan hade hundraåttio minuter spinning i benen bestämde jag mig för att söndagens löppass fick frysa inne. Jag hade fått min beskärda del av ben- och konditionsträning dagen innan. Även om man nu inte kan likställa spinning/cykling och löpning så är de bägge konditionstränande.

Ibland byter jag faktiskt ut ett löppass mot ett tufft pulsspinningpass. Det kan vara för variationen, humöret, motivation eller bara för att det finns så grymma instruktörer.

Du som löptränar, byter du ibland ut dina löppass mot något annat konditionstränande - eller håller du strikt på enbart löpträning? Ser du annan träning som alternativ eller komplement?

Foto: Fazer Blogger Boot Camp

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!