Happy birthday

21 mars, 2013

Kul. Grattis bloggen som delar födelsedag med mig. Så fint. Tänk att man blev en bloggare samma dag som man fyller 33 år. Vem kunde tro att jag skulle börja blogga om löpning!?

Så vad har jag att skriva om? Jag tänkte väl berätta om min löpning och hur jag pusslar ihop livet som småbarnsmorsa/bonusförälder med träningen. Har sprungit två lopp tidigare. 2004 sprang jag Tjejmilen. Kom ut som nybakad lärare till mitt första jobb. Där fick jag förfrågan att ta över en annan kollegas plats på en fredag, på söndagen gick loppet. Jag tackade ja, trots att jag inte sprungit en mil och inte tränat löpning. Jag tränade dock på gym. Så jag sprang den där milen på 56 minuter om jag inte minns fel. 

Våren 2005 sprang jag Vårruset i Stockholm med samma kollegor. Därefter lades löpningen på is.

I november 2011 fick jag en son. Kände enorm ångest över min kropp och så fort jag fått klartecken, genomgick ett kejsarsnitt, så började jag springa. Detta var i januari 2012. Sprang och sprang hela sommaren och orkade till slut ta mig runt milen. Och nu så är jag här. Februari 2013 anmälde min syster oss till Göteborgsvarvet. Nu är det slut på lekstugan. Nu är det riktiga grejer på gång... Och i födelsedagspresent fick jag en start i Lidingöloppet av svägerskan. Och jag var tillräckligt snabb för att roffa åt mig en start i Vasaloppet i söndags. Så träningen pågår för fullt. Med löparskor på fötterna, i hästsadeln och så lite styrketräning på det.

Kämpa Anna!

Detta fick jag av maken i födelsedagspresent. Redo för långpass. Och ja, på sin födelsedag får man faktiskt äta godis :)

bild.JPG

Taggar

#göteborgsvarvet

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!