Långfredag = fredagsfys

29 mars, 2013

Nu kör vi igång. Jag heter Carina Berglund och är passionerad av träning och framförallt är det löpningen som är en stor passion. Springer både kortdistans och långdistans. Älskar terränglöpning och det får gäna vara både backigt och lerigt. Då blir det mer utmanande. När jag inte springer, som jag just nu inte kan göra på grund av en stressfraktur i foten sedan fyra veckor tillbaka, så blir det en del alternativ träning som cykling, yoga och styrketräning. Läkningsprocessen för en stressfraktur är cirka 6 till 8 veckor så ni kan ju tänka er vilken frustration jag bär på när jag ser andra som springer och när våren nu börjar göra premiär. Men jag försöker ha tålamod. Och det har jag. Jag är stark och peppar mig själv att det kommer bli så roligt när jag väl är tillbaka. Och så mycket bättre och snabbare kommer jag vara. :-)

Har ni råkat ut för några skador i samband med träning?

Det jag kommer blogga om är löpning, alternativ träning, kost och hälsa samt en massa annat som jag har passion för och som gör kroppen go och glad. Jag älskar att inspirera och motivera. Så du kommer få mycket pepp av mig. :-) 

Förutom denna blogg driver jag även bloggen http://mypassionforfitnessblog.wordpress.com samt tillhörande sida på Facebook. https://www.facebook.com/mypassionforfitness

Idag har det varit Långfredag och jag vet inte om jag kan kalla den speciellt lång, men solig och påskig har den varit. 

Min träning idag då jag inte kan springa just nu blev cykel där jag bland annat körde ett upplägg intervaller. 10 x 1-minutersintervaller med 1 min vila i mellan. Rörlig vila. Lugnare tempo. Innan detta blev det axlar, skuldror och knäböj enligt en knäböjsutmaning jag kör. Grymt jobbigt och bra för att forma rumpan. Kommer lägga in den så att ni kan förlja den här sen. För det måste ni. :-)

Ha en fortsatt härlig och go långfredagkväll!

 

Taggar

alltomlöpningalternativ träningcykelfitnessHälsakostlöpningny bloggpassiontränaträningyoga

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!