Nikes nya löpskor kan du se här

3 april, 2013

Den här säsongen presenterar Nike fem nya skomodeller inom löpning och träning. Nike Free 5.0+, 4.0 och 3.0 för löpning; Nike Free TR Breathe, en träningssko för tjejer, och the Nike Free Trainer 5.0, en träningssko för killar.

Idén till Nike Free föddes 2001 och inledde år av studier, tester och design i skapandet av en sko som har fördelen av naturlig rörelse samtidigt som den även skyddar foten. 2013 års version av löparskon bibehåller den välkända flexibiliteten i Nike Free-sulan och introducerar även tre nydesignade ovandelar som ger en ökad naturlig rörelse:


· Nike Free 5.0+: Dynamisk Nike Flywire ger säkert stöd utan extra vikt.


· Nike Free 4.0: En sömlös ovandel och plös ger en helt stygn-fri komfort.


· Nike Free 3.0: Nikes nätkonstruktion förbättrar passform och andningsförmåga med lösare mönster där ventilation och stretch behövs, och ett tätare mönster i områden där stödet är det primära.


Uppe till höger ser ni en av Allt om Löpnings alla playlists frånatt ha i lurarna! Du kan även ladda ner hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-loggan här ovan.

Den här artikeln innehåller en av Allt om Löpnings alla playlists från Spotify att ha i lurarna! Du kan även prenumerera på hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-länken nedan.

Öppna spellistan

Taggar

löpskorNike 3.0Nike 4.0Nike Free 5.0+

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!