Skövdeloppet 2013

20 april, 2013

I dag gick Skövdeloppet här i stan. Jag sprang inte, jag vara bara åskådare. 

Vädret kunde inte vara bättre, strålande sol och ca 10 grader varmt. Helt okej att sitta på en bänk, dricka kaffe och fota de som sprang förbi.

Däremot har jag lite synpunkter på arrangörerna. För det första så plockade flaggvakten där vi satt ihop innan alla deltagare passerat. Det är kasst, även om risken att nån skulle springa fel just där inte var så stor. Dessutom hejade han bara på sina klubbkompisar. Som funktionär kan - ska - man heja på alla deltagare.

När de flesta deltagare passerat vår fikaplats åkte vi ner mot målet. Där kändes det som om allt var klart, att de höll på att plocka undan och skulle till att stänga. Inte kul för de som då joggade in i mål. Det är inte kul att vara sist, det kan vem som helst räkna ut, att då känna att arrangörerna liksom är på väg hem...

Näe, loppet som så gav inga positiva vibbar till mig som publik. Jag blev inte sugen att anmäla mig till nästa år, kan jag säga.

All heder åt de som deltog, däremot. De vinkade glatt till oss när vi hejade på dem så det var minst lika kul för oss som för dem.

Att jag också fick chansen att leka lite med sportläge på min kamera gjorde inte dagen sämre. Drygt 200 bilder tog jag, och de allra flesta finns att titta på HÄR.

Taggar

fotomotionskövdeloppet

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!