Långpass

12 maj, 2013

I går sprang jag hem från jobbet. Eftersom jag jobbar 19 km bort blev det ett rejält pass. På vägen ska jag dessutom passera Billingen. Det börjar liksom med ca 6 km uppförsbacke, en stigning på ca 150 m. Inte riktigt min grej, om man säger så. Men - jag hade bestämt mig, jag genomförde det och jag njöt av det.

Jag laddade under dagen med en bra lunch (pasta) och sedan ett rejält mellis (keso, kvarg och skinka) plus en hel del vätska. Dessutom hade jag med mig en flaska med Resorb för att kunna vätska mig efter vägen.

Vädret var helt på min sida, lagom soligt, lagom varmt utan att bli stekande. Banan är fin och den har torkat upp helt sedan Bella och jag sprang där förra gången.

När jag började närma mig stan, och alltså hade sprungit 12-13 km, började det kännas ordentligt i benen. Då var det alls inte dumt att bästaste PT-Bella stod efter vägen och fyllde på min vattenflaska med lite kallt att dricka.

Väl hemma, efter 19 km på 2.37.05, var det skönt att duscha, äta och sen krascha i soffan. Benen var inte helt förtjusta i mig, kan jag säga...

I morse vaknade jag och gruvade mig för att kliva ur sängen - men det  var ingen fara alls. Benen känns visserligen, men bara så där jag-har-tränat-bra, och den känslan är ju helt underbar.

 

Taggar

joggaLångpassmotion

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!