Hisingen Runt

26 maj, 2013

5 mil på cykel blev ungefär som jag förväntat mig - svettigt, rump-ont och kul! Solen sken så vi kunde verkligen gotta oss i värmen, men det blåste rejält (det var ju i Göteborg!) så det blev inte för varmt i alla fall.

Nu ska jag ju erkänna att cyklingen är det moment som jag ser minst fram emot i denna Göteborgsklassiker. Fel, det är det moment jag fasar för, jag gillar egentligen inte att cykla. Det tog ungefär lika lång tid att genomför Göteborgsvarvet, men där njöt jag varenda minut. I dag genomförde jag loppet, hade skoj bitvis, men tyckte det var väldans o-bra bitvis. Motvind, uppförsbackar, mjölksyra.... näe, tacka vet jag en joggingrunda! *L*

Däremot ska jag säga att det var ett kanonbra arrangemang. Allt flöt på och såväl deltagare som funktionärer var glada och trevliga (utom snubben som tappade sin mobil och skrek några mindre vackra ord - SKÄRP DIG, GUBBE!!)

Det fanns två DEPÅ-stationer där man fick vätska och gissa om det var gott. Vid det första fanns dessutom lite bulle och banan, rena lyxmiddagen faktiskt!

Men - nu är loppet fixat och nu kan jag se fram emot de två andra momenten, simning och jogging. 

Taggar

cykelgöteborgsklassikerhisingen runt

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!