Mot löparsäsong 2015?

2 februari, 2015

Oj vad tiden rinner iväg! Jag kämpar fortfarande på med min dumma fot, ibland känner jag att den sabbar hela mitt liv, det är stunder då jag känner mig riktigt låg..

Nån gång strax före jul bestämde jag mig för att tejpa foten varje dag och hoppas på det bästa. Nu har dock ett annat problem dykt upp. Har inte fått detta helt bekräftat ännu, har en tid på sportskadekliniken om en vecka, så då vet jag mer. Men det verkar som jag har tejpat foten för hårt över främre trampdynan och då kommer nerverna i kläm. Har fått en stor knöl under foten och det är inte alls skönt att gå på den. Så just nu har jag mer besvär av den där knölen än av hälsporren! Allt detta tejpande verkar ändå ha givit lite positiv utveckling för hälsporren, har inte haft ont av den på flera dagar nu, dock finns den kvar om jag trycker mot området. Har ännu inte givit upp hoppet om att kunna springa både Göteborgsvarvet och Fjällmaraton! Inser dock att OM jag ska ta mig till Göteborgsvarvet kommer det att bli mycket försiktigt. Fast tankarna går i att hoppa över de och istället satsa på Fjällmaraton, som ligger lite längre fram i tiden, både vad gäller läkning och chans för att träna.

Har cyklat på både här hemma på racern (som står i en trainer) och på spinningklasser på gymmet, så jag känner att jag fortfarande har en någorlunda grundkondition. De gånger jag testsprungit foten på löpbandet har det gått riktigt bra, med tanke på konditionen, känner mig jätte stark, men foten sätter bokstavligen krokben för att jag ska kunna springa några långa stunder. 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!