Kämpar vidare!

26 februari, 2015

Besöket på sportskadekliniken gick bra, tyvärr finns inga mirakelkurer, men sjukgymnasten var mycket proffsig och jag fick reda på mycket nytt. Sjukgymnasten tyckte inte att jag skulle springa Göteborgsvarvet det skulle kunna göra allt värre och öka läkningstiden ytterligare. Jag inser att det inte kommer funka, det är inte långt kvar dit och foten är inte alls bra än. Men om jag tejpar på och "sköter" mig tror hon det finns det stora chanser att jag kan köra Fjällmaraton iallafall! Ibland tänker jag att jag skiter i om foten gör ont, jag ska springa de där jädra maratonet iallafall!

Nu gäller det att bygga upp en bra kondition utan att springa.. Det blir en utmaning, springa ett maraton utan att ha tränat nån löpning innan! På gymmet har dom köpt in två nya maskiner, det är nåt cross trainer liknande, fast det är lite studs i pedalerna, samt att de snurrar runt i ställer för att gå fram och tillbaka som på en "vanlig" cross trainer, rörelsen påminner mer om löpning. Jag testade denna maskin i måndags och det kändes bra, att köra den samt spinning borde väl funka?

Just nu längtar jag tills det blir lite varmare ute så jag kan plocka ut racern igen, att sitta inne på trainern är ju inte alls lika roligt eller befriande! 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!