En månad kvar till start!

12 juli, 2015

Nu är det bara 4 veckor kvar till start! SÅ sjukt kul, jag längtar! Kan tro att jag kommer svära och undra vad 17 jag gett mig in på när jag väl är där, men jag vägrar se de problem som kanske kan uppstå, detta ska bara bli kul!! Folk tycker jag är galen och att sträckan är lång, även här tänker jag, vaddå det är "bara" 44 km, så relaterar jag till nån sträcka jag känner till, t.ex. min vanliga cykelrunda, inte är den så där lång att man inte ser slutat på den, det fixar jag!

 Har varit och inhandlat ett par skor som jag ska ha på loppet, fyllda till bredden med gel och riktigt mjuka! Har i sakta mak varit ute och testat dem 2 ggr, ca 5 km båda gångerna och det funkar helt ok. Skorna är det ju absolut inget fel på, det är ju den där hälen.. Det gör dock inte ondare i foten efter att jag har sprungit än "vanligt" och så där ont jag hade i början när jag förstod att jag hade hälsporra har jag inte. Då kunde jag inte sätta ner foten i golvet, det gjorde jävulsk ont!

 

Är imponerad av mig själv att jag lyckads jogga en 5 km runda utan att stanna efter löparuppehåll på över 1.5 år, härligt att ha den där grundkonditionen! Cyklingen och spinningen har gett resultat! Om jag bara tar det lugnt på loppet så ska jag nog klara det på damernas medaljtid som är 6.15, det är iallafall mitt mål, att ta mig där ifrån med en medalj!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!