Ghost Runner

16 januari, 2016

När min Tomtom-klocka dog nyligen så köpte jag en Suunto Ambit3 Run. Suunto har en sida som heter Movescount där man loggar sina pass. På Movescount kan man även ladda ner appar till sin klocka, tex en app som visar hur många Snickers man bränt under sin löprunda, eller en app som räknar ut hur lång tid ett marathon borde ta baserat på hur fort du springer milen.

Är man lite tekniskt lagd så kan man till och med utveckla sina egna appar. Jag pluggar webbutveckling och har programmerat en hel del, så jag ville bygga min egen app. Jag hade lagt märke till att det fanns en hel drös med så kallade "ghost runner" appar, dvs en app som visar hur långt före eller efter du är ett spöke som springer i ett konstant tempo. Problemet jag upptäckte var att man var tvungen att ladda ner en ny app för varje enskilt tempo man ville att spöket skulle ha, man kunde inte ställa in tempot själv i någon av apparna. Och eftersom ingen vill behöva fylla klockan med en drös olika ghost runner appar så ville jag lösa det problemet. 

Jag byggde därför en ghost runner app där man själv kan ställa in spökets tempo exakt så som man vill ha det. Dessutom kan man välja att se skillnaden mellan en själv och spöket i tid eller distans, vilket ingen annan app låter en göra heller. 

Måste erkänna att jag är väldigt stolt över mig själv... :D

Kolla in appen om ni vill och säg vad ni tycker!

Taggar

ambitambit3ambit3 runappghost runnerlöpningmovescountSuuntoteknikteknologiträning

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!