Ändrade planer: Hallands Ultra!

2 februari, 2016

I början av året skrev jag att jag skulle springa Lida Ultramarathon 89km den 21 maj, knappt två veckor efter att jag ska springa Lidingö Ultra 50km, min första ultra. Jag visste att det var ganska korkat och riskabelt med två så stora lopp så tätt inpå varandra, men jag hade inga planer på att pressa mig igenom hela Lida Ultra om det kändes det minsta konstigt eller fel i kroppen.

Jag inser dock nu att det bara är onödigt och dumt att ens ställa mig på startlinjen. Dessutom är Lida Ultra inte det allra vackraste loppet direkt, det jag sett av banan har varit breda skogsvägar, ingen utsikt över huvud taget och minimalt med höjdmeter. Precis motsatsen till den typ av lopp jag vill springa. 

Därför kommer jag skippa Lida Ultra och istället förhoppningsvis anmäla mig till Hallands Ultra 50km! Det går av stapeln 5 veckor efter Lidingö Ultra vilket fortfarande är nära inpå, men helt klart överkomligt. Dessutom är banan heeeelt otrolig! Titta bara! Jag blir nästan glädjegråtig av deras instagram :)

Taggar

hallands ultralida ultramarathonlidingö ultralidingö ultramarathonlöpninglopptraillöpningUltraUltralöpningultramarathon

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!