Förkylningstider

6 februari, 2016

Att vara sjuk ger mig lite ångest, eftersom jag inte kan träna. Har varit förkyld hela veckan och inte kunnat träna. Idag gick jag dock till gymmet trots att jag inte är helt återställd, men det gick bra. Körde ett pass Cxworx  (Les Mills) och det kändes helt ok! En aning mer utmattad än vanligt kanske, men jag hängde med på hela passet iallafall! Att träna ute när halsen inte är ok går helt bort, får hostattacker när det är för kallt. Men denna sega förkylning borde försvinna snart, har ju haft den över en vecka nu!!

Börjar lite smått längta tills jag kan ta ut racern, de dagar solen skiner och fåglarna kvittar blir jag allt lite sugen måste jag säga, men det får nog vänta att par månader till. Förhoppningsvis ska jag väl kunna ta nån löptur ute inom kort, det är ju inte helt fel de heller! Börjar bli dax att ladda inför Göteborgsvarvet ju!

Förra veckan var det min andra hälsokontroll med Itrim och jag var nästan på min målvikt, det saknas 2 - 3 kg bara och jag hade tappat hela 20 cm i midjan!  När min coach höll ut måttbandet för att visa mig trodde jag hon skojade, det kändes helt otroligt bra! Tyvärr får jag inte möjlighet att gå klart hela året med Itrim, då gymmet jag går på nu har brutit med Itrim för att istället köra ForMe. Eftersom jag bestämt mig och redan gått Itrim i 3 månader (de kostar ju gratis om man säger så) så vill ja ändå känna att jag blir klar, när jag ändå är på g. På ForMe kunde man välja på 4 månader och 1 år, jag valde 4 månader och jag hoppas att den tiden ska räcka för mig att hitta balansen!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!