6 presenter till din partner på Alla hjärtans dag!

29 januari, 2015

Här ger vi dig en lista med sex prylar för löpning du vill att din partner kikar ett litet extra öga på inför den stora dagen kring kärleken.

Alla hjärtans dag den 14 februari är en dag då du gärna vill att din partner gör något speciellt för dig. Om inte blommor och en god middag räcker, så har vi listat 6 stycken maffiga prylar för dig som gillar löpning och träning och troligen är något som du kan tänkas få i ett litet paket av den du älskar. Det är ju ändå kärlekens dag och denna lista kan du ju ”råka visa honom eller henne” men även dela på Facebook som ett förslag!


1GPS-klockan med extra allt!

GPS-klocka från Suunto med avancerade funktioner för träning och återhämtning. Planera och spåra din stigande höjd på ett enkelt sätt - och återupplev och dela dina upplevelser efteråt. Pulsband ingår. Cirka pris: 4000-4500 kr.
gps klocka

 

2. Lätta trådlösa in-ear hörlurar för din runda

Monster iSport Wireless SuperSlim In-Ear Headphones är ett par lätta trådlösa in-ear hörlurar med Bluetooth (Apt-X + AAC) med exceptionell trådlös ljudkvalitet för dina löprundor. Cirka pris: 1900 kr.
hörlurar

 

3. Snygga brillor för alla väderlekar

Nike Run X2 E är ett par riktigt bra tränings-solglasögon med många smarta funktioner. Ramen har en justerbar näsvinge med silikoncoating för ultimat passform och ger 100 procent UVA/B-skydd. Cirka pris: 1600 kr.
solglasögon

 

4. Löparvagn så att barnet kan följa med ut

BOB Joggingvagn Revolution PRO Wilderness har främre svänghjul, vilket ger en bra mångsidighet. Den är godkänd för löpning och inlinesåkning och kan dessutom användas för vanlig stadskörning. Cirka pris: 6000 kr.
löparvagn

 

5. Rygga att få plats med dina saker och dryck

Den här ryggsäcken från Salomon heter Agile 2 och är en lätt, tunn och stabil ryggsäck som är tillverkad i ett slitstarkt vattenavvisande material och passar bra för exempelvis löpning. Den är försedd med en vätskebehållare som rymmer 1,5 liter samt med flexibel, ventilerande och snabbtorkande ryggpanel. Cirka pris: 699 kr.
ryggsäck

 

6. Snygga skor för dina fötter

Vazee Pace från New Balance är löparskor för ett neutralt löpsteg. Skorna fungerar bra som både intervall- och tävlingsskor och har sömlösa förstärkningar i ovandelen samt lätt mellansula i materialet REVlite. Cirka pris: 1399 kr.
löparskor

 

Av Allt om Löpning
Foto: Pressbilder

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!