Mål och utmaningar

17 februari, 2016

 

När jag nu ändå har ångan uppe - låt mig presentera mitt mål för senvåren!
(...trumvirvel...)

Det enda loppet som jag har bokat in redan sedan maj i fjol är Göteborgsvarvet
. Jag har sprungit den banan två gånger nu och gillar staden och stämningen. Senast jag sprang var jag alltså fortfarande skadad. (Ja, jättedumt. Men gjort är gjort.) Det gick förvånansvärt bra ändå, men jag hade väldigt ont efter målgången. Hur som helst så var jag övertygad om att jag skulle vara helt återställd till nästa omgång, så jag bokade in mig på en ny chans direkt. (Trodde aldrig att det skulle ta så pass lång tid att bli kvitt problemet.)
Målet just nu är väldigt försiktigt. Att komma in på under 1:50 är önskemål ett. När det närmar sig får jag väl se om jag kan justera det, helst vill jag ju självklart springa lika bra eller snabbare än de två föregående omgångarna.

Apropå valet av Göteborgsvarvet så har jag läst att organisatörerna har betett sig märkligt gentemot andra arrangörer. Om det tänker jag inte säga så mycket, det har andra redan gjort så bra. Till exempel så håller jag med Piggelina och Träningsblogga

Vad jag väljer att sikta på efter Göteborgsvarvet är jag inte helt säker på ännu. Långsiktigt vill jag definitivt försöka bli snabbare på milen igen.
Men jag har även fått ett förslag på en utmaning av min bättre hälft (eller låt mig kalla honom Magnus): Lidingöloppet. Jag har sprungit det en gång, han har gjort det några fler gånger. Och tyvärr innehar han fortfarande familjerekordet… (Än så länge är Magnus alltså min bättre hälft i dubbel bemärkelse med Lindingöloppsmått mätt.)

Vi får se. Sist jag sprang så tyckte inte jag det var en särskild rolig upplevelse. Men man kan ju ändra sig.

 

Taggar

GöteborgsvarvetLidingöloppet

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!