Hej, jag heter Linda!

17 februari, 2016

Hej på er alla löpare. Eller löpare? Är jag det? Är du det? Jag säger som Paolo Roberto: springer du är du en löpare! 

Vem är personen som skriver denna blogg? Jag heter Linda och bor i Brämhult utanför Borås. Jag är fru till min man och mamma till två barn, en pojke som är 8,5 år och en flicka som är 6 år. Det så kallade livspusslet ställer ständigt vardagen på ända och att få till egentid (för mig en löprunda) är inte alltid lätt. Jag har alltid tränat, varit vältränad och stark. Haft magrutor och mycket bra kondition. För snart fyra år sedan fick jag pga fysiska orsaker lägga ner och om min träning helt och  hållet. Jag led. Verkligen led. Min kondis var i botten och magrutorna ett minne blott. Jag kunde knappt se andra löpare springa förbi utan att det gjorde ont i själen. Under två år var jag nästan helt oförmögen att ta mig ut på mina älskade löprundor. Men så kom räddningen. Omläggning av kost var nummer ett. Nummer två heter Mia, min löparkompis. Mer om henne och vårt förhållande kommer i ett inlägg längre fram.

På min blogg kommer inläggen att handla om löpning i synnerhet och mat och trädgård i allmänhet. Ni kommer inte att få läsa om dieter och kosttillskott hos mig. 

 

Nu laddar jag för kvällens runda. Hur den ser ut vet jag inte riktigt, Mia och jag brukar sällan planera så noga utan lyssnar till vad vi orkar för dagen. Vi brukar köra 3-4 rundor i veckan och varvar med rundor på mellan 5-10 km på vardagarna och en långrunda över 10 km på helgen. Ibland kör vi intervall eller lägger in ett styrkepass ute i naturen. Så här års blir just dessa pass inte prioriterade då underlaget inte är så bra att köra intervall på. 
Hoppas att du vill hänga med ut i våra löparspår och inspireras av min och Mias träning! 

Ha en fin kväll! //Linda

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!