Snö och slask!

22 februari, 2016

På lördagens träningsschema stod det 12 km distans. Hade inte räknat med att det skulle snöa och blåsa halv storm ute när jag vaknade! Bestämde mig för att ge det en chans, jag har löpband hemma och tänkte att jag kan avsluta inne om det skulle bli för jäkligt ute.

På dagens träningsschema stod det 12 km distans. Hade inte räknat med att det skulle snöa och blåsa halv storm ute när jag vaknade! Bestämde mig för att ge det en chans, jag har löpband hemma och tänkte att jag kan avsluta inne om det skulle bli för jäkligt ute.

Stoppade ner en buff i fickan innan jag drog ut och det var den som räddade min löptur! Det var riktigt kallt i ansikte och nacke men tack vare buffen var det helt ok. Hade inte bestämt någon runda innan utan sprang på och valde väg allteftersom. Det sämsta med rundan var att jag tog skorna med hål i, var rejält kall om vänsterfoten när jag kom hem!

 

Körde hela passet ute, blev 12,5km till slut. Blött, moddigt och kallt men då är det extra skönt när man är klar! Inga problem med distansen trots att det var det längsta sedan september. Fick en muskelbristning i vaden i höstas och har hållit mig till kortare rundor. Men nu är den helt bra så vågar öka på lite igen! Går tungt i backarna så det kommer att bli fokus på backträning framöver.

 

 

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!