Träningsdagbok/böcker

11 mars, 2016

Frågan är eller har varit om jag ska skriva min träning på nätet som Runkeeper eller Shapelink, ja eller nån av alla sidor som finns med gratis träningsböcker... men jag har faktiskt valt en app på mobilen som jag tycker är riktigt bra. Det är dock ingen träningsdagbok i den bemärkelsen utan mer en vanlig dagbok. Jag får själv skriva antal, vikt, varv m.m. och lägga till ev. känslor jag haft i passet tillsammans med bilder. Riktigt rolig app :-)

Men nu tränar vi regelbundet hela familjen och att då hålla koll på alla (2 st, hmh) och bläddra fram och tillbaka och jämföra är plötsligt lite jobbigt och invecklat med appen...så nu uppgraderar vi till "dåtiden" med en träningsBOK!

Och att hitta nån bra som vi kan skriva om allt som berörs inom träningen är inte lätt, behöver vi en kostsida? vill vi ha datumstämplat eller skriva det själv? hur vill vi ha upplägget på längden eller tvären? vilket är bäst? phuuu, känns som appen är rätt bra ändå ;-)

Har fått massor av hjälp och tips, stort TACK till er alla, och tänkte nu presentera några av de förslagen vi fått.

TjProduktion  har en riktigt rolig kalender, lätt och enkel och designen är helt outstanding. Den sticker ut utan att vara för mycket. Tumme upp! Massor av återförsäljare...

 Olgas träningsdagbok har helt klart ett fördelaktigt pris, 49 kradlibris och handlar man för 100 kr har man gratis frakt. Så denna valde vi, om ifall att vi inte är så intresserade av att skriva in våra pass, samtidigt slank det ner Paolos stora italienska kokbok (denna ville sambon ha så jag förväntar mig smarriga måltider när jag kommer hem från mina långpass, till saken hör att han är en riktigt duktig kock så gissa mina förväntningar)

Paolos med massor av råd och tips på övningar.

Fitnessförlagets är riktigt bra. Med både upplägg och även tips och tricks.

Personlig almanacka är helt klart den allra roligaste, man kan göra precis som man vill, få den i vilket utförande som helst och namnge kolumner, bilder ja...u name it! 

Givetvis fick vi många svar till men för att göra en kort sammanfattning så väljer många en helt vanlig väggalmanacka att skriva in sina pass i och är väldigt nöjda med det.

I vanliga fall är jag också nöjd med det men nu ville jag ha nåt lite extra, för att underlätta vår träning och vår utveckling. För att kunna sitta en fredagkväll, efter jobbet och helgens första pass, i soffan och bläddra fram och tillbaka och le stort åt vår utveckling :-D

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!