Muskelknutte ;-)

14 mars, 2016

...är jag inte men är minsann rätt stolt över de muskler jag har!!

 


I slutet på säsongen tänker man inte på det så mycket, man Bara Gör Det, men i början speciellt efter en vila eller ett par månaders styrkepass DÅ känner jag det, den härliga känslan när core och bål samarbetar och lyyyfter fram mig. Denna känsla, alltså! (man blir liksom nykär)

För oss som inte är så vältränade eller bara haft en lång vila, eller ja bara nöter på så vill jag bara påminna om vikten av bålträning, den är pricken över i:et.Inte direkt men så småningon…

Även den minsta lilla backe eller bara ett uppförslut kan vara jobbigt och att då suga in magen mot ryggraden och spänna till samtidigt gör att du automatiskt lyfter benen lite högre (kanske bara så mkt som 1 cm men ändå…) och får ett ännu bättre och spänstigare steg.

Eller bara känslan när det tar emot och jag VILL uppför den där backen, att kunna spänna till sina armar och ”dra sig uppför” med ett leende och känna hur jag arbetar och får med både biceps, triceps och lite axlar och är det riktigt brant och tufft så kan jag även känna hur det tar i ut i latsen, lycka! Och jo, jag pustar o frustar som värsta flodhästen…

Och att få komma hem och vara helt slut i kroppen – överallt – det är t.om en känsla som min familj gillar när jag kommer hem med :-)

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!